Yrd. Doç. Menekşe Akar'a "Üstün Eğitimci Kişi" Ödülü
23.11.2014 / Ödüller

"ANDREI STOYANOV Communiti and Music Center" tarafından bu yıl 20-23.11.2014 tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Uluslararası 3. "ANDREI STOYANOV PiyanoYarışmasında Okulumuz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Menekşe Akar Piyano sınıfı öğrencilerinden Zeynep Kanber (Orta 2.sınıf) kendi yaş kategorisi olarak adlandırılan Grup III' de Üçüncülük ödülüne hak kazanarak bronz madalya almıştır. Yine Menekşe Akar'ın öğrencilerinden Ece Ataç (Orta 3. sınıf) ) kendi yaş kategorisi olarak adlandırılan Grup IV' te jüri özel teşvik ödülüne ve de en iyi Andrei Stoyanov performansı ödülüne layık görülüp ayrıca gala konserinde bu eseri tekrar çalmaya hak kazanmıştır. Komite aynı zamanda Yrd. Doç. Menekşe Akar'ı "Üstün Eğitimci Kişi" ödülü ile onurlandırmıştır.

Ödül alan öğrencilerimizi ve öğretim üyesi Yrd.Doç. Menekşe AKAR’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.