KKTC Milli Eğitim Bakanı Çavuşoğlu’ndan üniversitemize ziyaret
27.07.2022 / Yönetim

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu,  resmi ziyaretler kapsamında Üniversitemizi ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran ve Üniversitemiz üst yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, KKTC’li öğrencilerin Hacettepe Üniversitesinde eğitim alma imkânları değerlendirildi.

Görüşmede Bakan Çavuşoğlu'nun yanı sıra, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Aytunç Şirket, Talim ve Terbiye Dairesi Müdürü Murad Aktuğ, Eğitim ve Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Gökmen Davutoğlu, Yükseköğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Behçet Çelebi, KKTC'nin Ankara Büyükelçiliği Konsolosu Ömür Gedikoğlu, KKTC'nin Ankara Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşeleri Rauf Ataöv ve Ahmet Arslan, Bayrak Radyo ve Televizyon Kurumu Ankara Temsilcisi Bülent Göksan yer aldı.