Evren Şen'e Uluslararası Yarışmada İki Ödül
01.06.2015 / Ödüller

Uluslararası Kontrabasçılar Derneği (İnternational Society of Bass) tarafından 2 yılda bir Amerika Birleşik Devletleri’nin farklı eyaletlerinde gerçekleştirilen ve Dünyanın en önde gelen yarışmalarından birisi olan Uluslararası Kontrabas Yarışmasının birinci elemesi ses kaydı Yarı Final ve Finali 1-2 Haziran 2015 tarihlerinde Colorada Eyaleti Fort Collins’de Lincoln Center Konser Salonunda gerçekleşmiş, Hacettepe Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Kontrabas Sanat Dalı Öğretim Üyemiz Doç.Dr.Burak Karaağaç’ın Kontrabas Y.Lisans öğrencisi Evren Şen İkincilik ve Yarışma için bestelenen En İyi Zorunlu Parça yorum ödülünü almıştır. Evren Şen çeşitli ödüllerin yanı sıra 2017 yılında New York’ta gerçekleşecek olan yarışmada Resital vermek üzerede davet edilmiştir.

İki ödül birden alarak Uluslararası Yarışmada Üniversitemizi üstün başarı ile temsil ettikleri için Öğretim Üyemiz Sayın Doç.Dr. Burak Karaağaç’ı ve Öğrencisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.