Üniversite Hastanelerimiz Akredite Edilmiştir
29.04.2014 / Eğitim

Değerli Hacettepeliler,

Üniversite Hastanelerimiz dünyanın en prestijli  akreditasyon kuruluşları arasında gösterilen Joint Commission  International (JCI) tarafından tekrar akredite edilmiştir.

2007 yılından bu yana "GENEL HASTANELER" standartlarından akredite edilmiş olan kurumumuz, son akreditasyon denetiminde JCI'nin 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren yürürlüğe aldığı yeni "Versiyon 5" standartları üzerinden Türkiye'de "AKADEMİK TIP MERKEZİ" olarak akredite olmayı başaran ilk kamu üniversite hastanesi olmuştur. Böylece Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri eğitim ve araştırma faaliyeti yürüten kuruluşlar arasında, JCI tarafından bu kapsamda akredite edilmeyi başaran dünyanın en saygın 10 kuruluşu arasında yer almaya hak kazanmıştır.

"Daha iyiye, en ileriye" sloganını benimsemiş üniversitemizde daha nice başarılara hep birlikte yürüme ümidiyle, hastanelerimizin JCI akreditasyon sürecini başlatan önceki yöneticilerimize ve son denetim sürecinde katkısı bulunan tüm idari ve akademik personelimizle birlikte öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sağlık Hizmetleri Birimi Yönetim Kurulu Başkanlığı

Joint Commission  International (JCI) akreditasyon belgesi