Sürdürülebilir Öğretme ve Öğrenme Merkezi (STL) 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Faaliyet Raporu Yayınlandı
28.02.2022 / Eğitim

Merkezimiz geçtiğimiz güz döneminde öğretim elemanlarına yönelik olarak 4 ayrı proje kapsamında 40 etkinlik düzenlemiş ve bu etkinliklere 496 öğretim elemanı rezervasyon portalımızı kullanarak dahil olmuştur. Öğrencilere yönelik faaliyetlerimiz ise 4 ayrı proje kapsamında gerçekleşmiş ve bu kapsamda gerçekleşen 49 etkinliğe 1755 öğrenci kayıt yaptırmıştır.

Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. STL hakkında daha detaylı bilgi almak, etkinlik takvimini incelemek ve faaliyetlere katılmak ya da katkı sunmak istiyorsanız stl.hacettepe.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Üniversitemizdeki öğretme ve öğrenme süreçlerine destek vermek, yenilikçi yöntemlerin kullanılmasına öncülük etmek ve yaygınlaştırmak, öğretim süreçlerini geliştirmeye yönelik araştırmalar yürütmek amacıyla kurulan ve etkinliklerine başlayan Sürdürülebilir Öğretme ve Öğrenme Merkezi’nin (STL) 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı faaliyet raporunu ve gerçekleştirilecek etkinliklerimizi, incelemeniz için paylaşıyoruz.

Faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.