Öğrencilerimize TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Bursu
22.11.2021 / Projeler

Üniversitemiz öğretim üyelerinin yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK projelerinde 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı'nı (STAR) kazanan öğrencilerimiz:

Proje Yürütücüsü

Yer Aldığı Proje

Stajyer Öğrenci

Prof. Dr. Ali A. Dönmez
Fen Fakültesi

Azerbaycan'da Bulunan Ekonomik Açıdan Önemli Yabani Meyve Türleri (Pruneae ve Maleae Oymağı-Rosaceae) Üzerine Biyoçeşitlilik ve Moleküler Araştırmalar.

Seda Nur Ekinci

Prof. Dr. Ali A. Dönmez
Fen Fakültesi

Türkiye Polygala L. (Polygalaceae) Cinsinin Biyosistematik Ve Kemosistematik Yaklaşımla Taksonomi, Filogeni ve Filocografyası.

Fatmanur Tunç
Eczacılık Fakültesi

Doç. Dr. Bengi Özgün Öztürk
Fen Fakültesi

Çift Kompartmanlı Au/Ru Bazlı Yeni Nesil Nano-Reaktör Sistemlerinin Geliştirilmesi.

Miray Aklan

Arş. Gör. Dr. Elif Karacaoğlu
Fen Fakültesi

Fipronil Sülfonun Kan-Testis Bariyeri Üzerine Etkisinin Serw3 Hücrelerinde Araştırılması.

Dilan Kutlay

Arş. Gör. Dr. İsmail Aslan
Fen Fakültesi

Bell tipinde toplanabilme metodunun lineer olmayan operatörlere uygulanması ve görüntü işleme.

Şara Hazal Baydar

Prof. Dr. Müge Yemişçi Özkan
Tıp Fakültesi
İndirgenmiş Folat Taşıyıcısı 1'in Serebral ve Retinal Mikrodolaşımdaki Rolü. Neslihan Nisa Geçici