Hacettepe tanıtım günleri başlıyor!
25.07.2022 / Diğer

“Profesyoneller Hacettepe’de yetişir” sloganıyla, 29-30-31 Temmuz tarihlerinde Beytepe Yerleşkesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek tanıtım günlerinde, üniversite adayı öğrencilere Hacettepe Üniversitesinin tanıtımı yapılacak. Her fakülte ile bölümün ayrı ayrı tanıtılacağı etkinlikte, aday öğrenciye özel düzenlenen tanıtım turlarıyla; fakültesinden kütüphanesine, laboratuvarından müzesine kadar Hacettepe’nin tüm olanakları gezdirilecek.

REKTÖRLE BİREBİR GÖRÜŞME FIRSATI

Etkinlik boyunca stantlar açılarak aday öğrencilere; eğitim-öğretim, yurt, burs ve iş olanakları, Avrupa Birliği projeleri, değişim programları ve yurt dışı eğitim imkânları hakkında bilgi verilecek.

Üniversitenin dekanları, yüksekokul müdürleri ve öğretim üyeleri, akademik birimlerini tanıtmaya yönelik sunumlar gerçekleştirecek. Aday öğrenciler, öğretim üyelerinin yanı sıra üniversite rektörüyle de birebir görüşme fırsatı yakalayacak.

Dünyada iz bırakan deneylerin yapıldığı laboratuvarlar, Türkiye’nin ilk uygulama ve araştırma merkezleri, müzeler gibi özellikli alanların gezdirileceği tanıtım günleri, çok sayıda Hacettepeli öğrenci topluluğunun açtığı stantlarla da şenlik havasında gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Hacettepe Üniversitesini gezip görmek isteyen aday öğrenciler ve aileleri için ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla ring servisleri de düzenlenecek. Sıhhiye ve Beytepe yerleşkeleri arasında üç gün boyunca hizmet verecek ücretsiz servislerin yanı sıra, Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezinden Beytepe Yerleşkesi içine de servis düzenlenecek. Ayrıca, Beytepe metro durağı ile kültür merkezi arasında ring seferleri yapılacak.

Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri, Beytepe Yerleşkesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde verilecek kapanış kokteyli ile sona erecek.