Hacettepe Kariyer Fuarı 2022, Hibrit ve Engelsiz Olarak Gerçekleştirildi
29.04.2022 / Diğer

Hacettepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve 9 öğrenci topluluğunun katkılarıyla bu yıl Mart ayında 11.’si düzenlenen Hacettepe Kariyer Fuarı’na, başta Hacettepe olmak üzere Ankara ve çevre illerdeki birçok üniversiteden katılım sağlandı. Öğrencilerin donanımlarını arttırmayı amaçlayan fuarda, tüm imkanları ücretsiz sunuldu.
 


7 binden fazla öğrenci ve 114 firma katıldı
Bu sene Hacettepe Kariyer Fuarı’na online ve yüz yüze katılım gösteren öğrenci sayısı 7000+ olarak ölçümlenip katılan öğrencilerden alınan memnuniyet geri dönüşleri ise ortalama 8.4/10 olarak belirlendi.

Etkinliğe, farklı kategorilerde 22 firma sponsor oldu. Fuara 114 firma katıldı ve yüz yüze stantlarda 92 firma yer aldı. İlk kez hibrit olarak gerçekleştirilen fuarın online kısmında ise 29 firmaya ev sahipliği yapıldı. Bu yıl çokça kariyer oturumu gerçekleştirip deneyimlerini öğrencilerle paylaşmaları için firmaların üst düzey yöneticilerini konuk eden Kariyer Fuarı, 3 gün boyunca toplamda 40 oturum gerçekleştirip büyük ilgi topladı.

Fuar hakkında ayrıntılı bilgi almak üzere resmi web sayfasını ziyaret etmek için lütfen tıklayın.